X
Menu

Faciliteiten en Service

U kunt uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten van Camping Hohenbusch. Vanaf Hemelvaartsdag tot en met 31 augustus is het verwarmde buitenzwembad en de 2 whirlpools geopend.
Wanneer de kinderen in de speeltuin of in de zandbak spelen,  kunnen de ouderen genieten van een spelletje tafeltennis of een spelletje jeu de boules.
Voor groot en klein is er ook nog de kinderboerderij.

Op de camping ligt een kantine, waar tijdens de maanden juli en augustus regelmatig activiteiten zoals een knutselnamiddag, een dansavond, een filmavond, enz. georganiseerd worden.
De kinderen vermaken zich in de spelletjeshoek of op de spelautomaten, terwijl de ouders kunnen poolen, darten of even uitrusten in één van de gezellige loungehoekjes. 
Bij slecht weer kunt u de kinderen ook meenemen naar Mared Indoor, dit is een binnenspeeltuin.

Op 2 kilometer van Am Hohenbusch vindt U het Action & Fun Center, waar U zich kunt vermaken met een spelletje biljart, een potje bowling, een lasergame, een kartwedstrijd en nog veel meer.
Een middagje vertoeven in het shoppingcenter Massen, dat ongeveer op 20 minuten rijden is. Hier vindt u diverse winkels en eet- en drinkgelegenheden.

Natuurlijk biedt onze streek u ook veel wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet van de rust, die de natuur u biedt en vergeet natuurlijk uw wandelschoenen, e-bike of moutinebike niet mee te nemen. Vraag gerust of u uw fietsen kunt onderstallen, wij helpen u graag hiermee verder.