Waar de klant nog koning is!

Echte Belgische frietjes met lekkere snacks en een selectie van huisgemaakte gerechten: daar zegt een lokale fijnproever geen nee tegen!

Klassieke snacks met Belgische frietjes van verse aardappelen en salades of kroketten. Kortom, een ‘match made in heaven’ om van te watertanden. Van kaas- en gegrilde kipburgers tot onze lichte fitnessburger; de versheid en kwaliteit van deze sappige lekkernijen zullen u niet teleurstellen. Ook onze huisgemaakte gerechten zoals de Luikse boulette en onze krokante spareribs zijn om van te smullen. Trakteer jezelf op een heerlijke lunch of maaltijd in onze gezellige taverne of op ons terras. Welkom bij Am Hohenbusch!

Openingstijden
van onze frituur:

Woensdag tot zondag van 11.30 tot 14 uur
en van 17 tot 20 uur

Volledig uitgeruste appartementen voor een ontspannende vakantie.

Aankomen, relaxen, tot rust komen en genieten. Reserveer een van onze comfortabele, volledig uitgeruste appartementen voor 2 tot 4 personen voor een geslaagde vakantie in Oost-België. De familiale charme en de landelijke sfeer zorgen ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Kom meer te weten over onze 4 vakantie-appartementen en boek uw verblijf bij Am Hohenbusch.

Onze vakantieverblijven

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Wilt u gewoon even hoi zeggen of heeft u vragen over onze frituur of onze vakantie-appartementen?
Neem contact op, we helpen u graag verder!

info@amhohenbusch.beT. +32 (0)80 / 22 60 37

PGmbH Panorama Aparthotel Hohenbusch
Hohenbusch 25, Grüfflingen | B-4790 Burg-Reuland, Belgium
BTW Nr.: BE 0426 455 550