X
Menu

Impressum

Am Hohenbusch
Verantwoordelijke editor: Familie Buskop – Kessels

Grüfflingen 44
4791 Burg-Reuland
België

Tel.: +32 (0)80/22 60 37
E-Mail: info@amhohenbusch.be

Realisatie

Media-Planning.lu – Reclamebureau
Website Design | Grafik & Design | Beschriftungen & Werbemittel | Events | Corporate Identity & Marketing

31 a, Rue de Wilwerdange
L-9911 Troisvierges

Tel.: + 352 26 99 76
Fax: + 352 26 99 76-9

info@media-planning.lu
www.media-planning.lu

Disclaimer

Aanwijzing:
Tekst, foto’s, grafieken, sound, animatie en video’s evenals plaatsing op deze website zijn onderworpen aan de bescherming van het auteursrecht en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of toegankelijk gemaakt voor derden. De website bevat bovendien foto’s die onderworpen zijn aan het copyright van derden.

Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niettemin kunnen de verantwoordelijke uitgever en de producenten de foutloosheid en nauwkeurigheid van de opgenomen informatie niet waarborgen. Zij sluiten elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website uit.

Gebruiksrechten:
De in de website vervatte geestelijke eigendom is beschermd.
Door het openbaar maken van deze website verlenen de producenten geen vergunning aan derden voor het gebruik van dit eigendom.
De producenten kunnen niet voor de door de klanten en hun redacteuren ingevoerde inhouden(teksten, foto’s, links (inclusief gebruiksrechten) verantwoordelijk worden gesteld.